ADHESIÓ A LA CARTA OBERTA A ANA MACPHERSON

Des de Carrilet compartim el malestar expressat per TEAdir en referència a l’article publicat el passat 8 de desembre de 2015 a La Vanguaria: “Padres de niños autistas exigen a Salud una atención actualizada para sus hijos”.

Subscrivim també les opinions que Iván Ruiz ha expressat a “Carta abierta a Ana Macpherson” i per això ens hem fem ressò a través de la nostra web: Carta abierta a Ana Macpherson

Des de Carrilet sempre hem treballat de manera rigorosa i eficient pels infants amb TEA i les seves famílies i hem intentat construir ponts de comprensió i respecte envers d’altres opcions professionals i orientacions teòriques. Demanem el mateix respecte per la nostra tasca i per les famílies que atenem, que han dipositat durant molts anys la seva confiança en nosaltres.

1 Resposta a “ADHESIÓ A LA CARTA OBERTA A ANA MACPHERSON”


  1. 1 Cristina Cristóbal

    Agrair l’escrit i la iniciativa de l’Ivàn Ruiz al donar resposta a l’article publicat en la Vanguardia el passat 8 de desembre “Padres de niños autistas exigen a Salud una atención actualizada para sus hijos”. Mostro la meva adhesió a la carta oberta a Ana Macpherson

    Cristina Cristóbal

Afegeix un Comentari

He llegit la política de protecció de dades i accepto les condicions