RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA - WILLIS Towers Watson

El passat dimecres 17 de novembre vam tenir el plaer de ser beneficiaris de la Jornada del Voluntariat de WILLIS TOWERS WATSON.

Willis és una empresa líder en consultoria global, assessorament i intermediació que busca solucions per ajudar als seus clients de tot el món a convertir el risc en un camí cap el creixement-.

L’any 2006 Willis va constituir el seu Comitè de Responsabilitat Social Corporativa i d’Acció Social, format per diferents professionals i treballadors de diferents àrees de la companyia. A través del voluntariat corporatiu Willis ha promogut activitats, com la que es va dur a terme el passat dimecres a Carrilet, a través de les quals els seus treballadors tenen l’oportunitat de participar en projectes de caràcter social.

En més d’una ocasió els receptors d’aquestes accions han estat les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista. La proposta de que aquest any els beneficiaris fossin els nens i nenes de Carrilet va sorgir d’una mare de l’escola, la Raquel, treballadora de Willis.

A la jornada van assistir el Sr. Felipe Pujol Director General de Willis Towers Watson Iberia i Eva Dot, responsable de l’Acció Social de l’oficina Willis Towers Watson a Barcelona, juntament amb 8 treballadors i treballadores de la seu de Barcelona.

L’acta va consistir en l’entrega de material per realitzar algunes de les activitats terapèutiques del centre: psicomotricitat, musicoteràpia i educació física. El valor de tot el material ascendia a 1.500€.

A la jornada hi vam participar tots, nens, famílies, professionals de Carrilet i voluntaris de Willis. L’acte va acabar amb un berenar conjunt on es va poder realitzar un intercanvi entre tots i apropar una mica més als treballadors de Willis a la realitat de les persones amb autisme i les seves famílies.

Vam poder agrair personalment als responsables i treballadors de  Willis la seva col·laboració, molt valuosa per nosaltres, tant per l’aportació econòmica, com per l’interès mostrat per la realitat dels nostres infants i les seves famílies i per l’activitat de Carrilet. Fa ser una tarda molt lúdica i agradable,

Gràcies de tot cor!

1 Resposta a “RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA - WILLIS Towers Watson”


  1. 1 MIQUEL SIMÓ

    Que grans, moltes gràcies Raquel per aquesta oportunitat!

Afegeix un Comentari

He llegit la política de protecció de dades i accepto les condicions