COVID-19: ACTIVITATS

En aquest apartat us volem donar idees per aquests dies tan diferents i tan llargs per tots. El nostre objectiu és oferir propostes pels infants amb TEA, perquè cada família aprofiti el que pugui. Però sobretot, no us oblideu de cuidar-vos a vosaltres mateixos! Ningú pretén que puguem ser súper herois capaços d’arribar a tot! Us remetem a que en aquest sentit, llegiu el breu text que hem elaborat per no oblidar-vos de les vostres necessitats ORIENTACIONS GENERALS per una situació nova i totalment diferent. La situació és excepcional i tampoc podem omplir totes les hores d’activitats dirigides. Ni ells ho  necessiten, ni vosaltres podríeu sostenir-ho. És senzillament la voluntat de fer-vos sentir que estem a prop, pensant propostes a fer quan en sentiu la necessitat. Intentarem fer actualitzacions setmanals d’activitats variades.

Esperem que us sigui d’ajut!

___________________________________________________________________________________

ENS QUEDEM A CASA… ALGUNES IDEES PER INFANTS AMB TEA

FES CLIC AQUÍ→ Enllaç al MATERIAL ACTIVITATS

Aquí us de adjuntem un document amb idees per fer activitats aquests dies. Compartim amb vosaltres com mantenir una rutina a través d’un horari i us fem arribar propostes d’activitats al voltant de la música; el moviment; la relaxació; activitats sensorials, manipulatives i de construcció i d’altres més funcionals.

___________________________________________________________________________________

L’ALIMENTACIÓ DELS INFANTS AMB TEA… IDEES PER AQUESTS DIES

FES CLIC AQUÍ→ Enllaç al MATERIAL SOBRE ALIMENTACIÓ

Us oferim algunes orientacions per acompanyar-vos en l’alimentació dels vostres fills i filles. Us proposem entendre què representa l’alimentació pels infants amb TEA, observar què passa aquests dies tan diferents, tranquil·litzar-vos i donar-vos idees concretes per estructurar aquests espais i fer activitats al voltant de l’alimentació.

___________________________________________________________________________________

EL JOC CORPORAL… ALGUNES IDEES I RECURSOS

FES CLIC AQUÍ→ Enllaç al MATERIAL SOBRE COS I MOVIMENT

Aquí us de adjuntem un document amb algunes reflexions sobre el cos i el moviment dels infants amb TEA i algunes idees i recursos per que els jocs corporals puguin ser els nostres aliats en aquests dies de confinament.


0 Respostes a “COVID-19: ACTIVITATS”


  1. Cap Comentari

Afegeix un Comentari

He llegit la política de protecció de dades i accepto les condicions